Schrijf je gratis in!

  • Verdiensten
Geld verdienen met thuiswerk
Vanzelfsprekend kan je geld verdienen met thuiswerk. De vraag is bij ons hoeveel en hoelang je dit kunt doen. Als eerst stellen wij voorop dat thuiswerk variabel is wat inhoud dat je nooit vaste bedragen kunt verdienen omdat het afhangt van drukte, aantal minuten dat je kunt doen en hoe populair je bent. Wel geven we mee dat alle beetjes helpen en professionele dames actief op de webcam bedragen tot € 6500 per maand verdienen. Telefoonsex gecombineerd kan ook.

Verdiensten per minuut

Bij ons kan je werken als webcam model of actief zijn op een echte 0906 lijn. In beide gevallen verdien je geld voor je inzet. Het geld dat je verdiend wordt per minuut met jou afgerekend wat wil zeggen dat elke minuut die je maakt qua omzet aan jou wordt uitgekeerd. Als webcam model verdien je € 0,22 per minuut, en bedragen de verdiensten als telefonist bij een 0906 lijn € 0,32 per minuut. Als webcam model verdien je per minuut iets minder, maar krijg je ook meer betaald voor meerdere bezoekers tegelijk in je chatroom. Stel dat je 5 bezoekers voor de duur van 1 minuut huisvest, dan ligt dit bedrag op € 1,10.

Betaling per bank / giro

Al de door jouw gemaakte verdiensten worden op vaste dagen aan je uitgekeerd op bank of giro. Je verdiensten kan je op elk moment van de dag op een beveiligde pagina inzien. Aan het einde van de maand ontvang je een credit nota in waarin al jouw verdiensten op een rij na kunt zien die via de post discreet wordt verstuurd. Dit is nodig voor je administratie als je eventueel belastingaangifte moet doen. Een boekhouder of accountant kan je meer vertellen over administratie en belasting. Je kunt je inschrijven op onze website onder pagina aanmelden. Binnen 24 uur al aan de slag.

Sparen voor later

Geld verdienen met thuiswerk is leuk, maar heb je er al over nagedacht wat je ermee wilt gaan doen? Je kunt het geld investeren in een studie, opleiding of opzij zetten voor later. Dit is het meest verstandigste dat je met veel geld doen kunt. Als je een grote aanschaf wilt doen dan is het ideaal dat je beschikt over het geld. Wij zien vele dames, heren en stellen voorbij komen die goed geld verdienen met thuiswerk maar dat helaas snel uitgeven. Wij geven tips mee om dit verstandig te benutten. Hier wordt je zelf natuurlijk ook beter van. Veel succes!