Schrijf je gratis in!

  • Werk vanuit huis
Thuiswerk legaal
Met moeite vinden van een baan of werkgever ligt het een beetje voor de hand dat men starten kan met thuiswerk. Onze website richt zich op hem en haar die opzoek is naar betaald thuiswerk met een hoog salaris. Ook is het mogelijk om te werken met behoud van uitkering, waarbij je in samenspraak met je uitkeringsinstantie toch geld kunt overhouden. Wij zijn opzoek naar dames of heren vanaf 18 jaar die werk vanuit huis wel ziet zitten met hoge verdiensten. Lees nu verder.

Thuis werken - voordelen

Thuiswerk biedt voordeel zoals het op je eigen tijden aan de slag te kunnen gaan. Je bent niet verplicht om op vaste tijdstippen actief te zijn maar kun je op elk moment van de dag wanneer je tijd hebt jezelf online aanmelden. Dit geldt zowel voor het werken bij een 0906 lijn als webcam model. Als je eenmaal live bent kan je tegen betaling chatten en bellen met leuke bezoekers die voornamelijk opzoek zijn naar erotisch vertier. Dat wil zeggen dat zij zoeken naar een leuke dame of heer voor spanning waarbij jij de hoofdrol speelt. Niets doe je tegen je wil in en kan je zelf beslissen wat je doet. Wij weten uit ervaring dat webcam modellen en telefonistes bij 1 van onze vele voorbeeld websites geld kunnen verdienen aan de hand van hun eigen inzet. De beter je bent de populairder je wordt bij vele bezoekers. Chatten en bellen is erotisch getint. Hier vragen we je wel rekening mee te houden. Als je met webcam chat met bezoekers is de opzet tevens erotisch.

Ook met uitkering

Als je in het bezit bent van een uitkering kan je met behoud aan de slag met thuiswerk. Overleg wel eerst over hoeveel je extra bij mag verdienen alvorens je aan de slag gaat. Dit kan problemen voorkomen met jouw uitkeringsinstantie. Mocht je thuiswerk leuk vinden dan is het mogelijk om in samenspraak je uitkering zelfs stop te zetten. Bij ons zien wij dames en stellen voorbij komen die een gemiddeld salaris van € 3500 tot wel € 6500 extra per maand pakken. Het is mogelijk om ook werk als webcam model en telefonist te kunnen combineren. Dit houdt in dat je beide vormen van thuiswerk doet en zo dubbel geld kunt verdienen. Voor meer info over geld verdienen bezoek je de pagina met verdiensten. Duidelijk op een rij de verdiensten die je met thuiswerk kunt maken op je eigen temp. Wij werken exclusief met leuke en gezellige dames thuis die thuiswerk leuk blijven vinden en elke dag nieuwe mensen leren kennen.

Erotisch thuiswerk

Als je aan de slag met thuiswerk wilt moet je ervanuit gaan dat het doelstelling bijna altijd erotisch is. Dat wil zeggen dat men een 'geil' gesprek met je zou willen of dat zij meer van je willen zien via de webcam. In beide gevallen is het zo dat je betaald krijgt voor je inzet. Het is dus niet zo dat je een intake of filmpje van jou moet toesturen om aangenomen te worden. In tegenstelling tot de vele taboe's kan je je wel gewoon op een normale manier aanmelden waarbij je de volle discretie hebt dingen die te prive zijn niet te benoemen. Bij het inschrijven houden wij altijd rekening met je discretie op het internet. Dingen die je invult ten name van prive gegevens worden nimmer gedeeld met de bezoekers van telefoonsex of webcam erotiek. Jouw discretie is dus altijd geboden. Ben je 18 of ouder? Dan ben je van harte welkom om je op onze website in te schrijven voor thuiswerk.